Apa aku dapat jadi "PALING GLAMOUR DI GENGBLOGGER"

6/11/2010 03:49:00 PTG 11 Comments

Salam petang jumaat semua, Aduh letih juga aku g jalan2 dekat blog-blog orang glamour d gengblogger ni. niat aku saja nak tengok blog orang2 glamour ni, tentu ada yang menarik kan sebab dia jadi glomour d gengblogger.

Kalau korang nak tahu aku baru je mengomen di semua 20 blog orang glamour ni. n rata2 yang glamour ni pompuan. nampaknya memang pompuan ni selalu mendahului lelaki dalam apa jua benda yang membolehkan diri mereka glamour ni.

aku nak tanya kepada 20 orang yang dah GLAMOUR tu.. apa yang korang dapat bila dah glamour di GB? kalau ada dapat banyak trafik aku pon nak juga glamour macam korang..hahaha

aku nak tahu juga macam mana korang boleh masuk dalam top 20 dalam tu .. apa yang korang buat dalam gengblogger tu.. selalunya aku tengok n perhatikan rakan2 kita masuk dalam ni sekadar nak ping je. sampaikan ada orang tegur "Kalau setakat nak ping dalam gengblogger baik takyah masuk" hahaha.. tu orang yang cakap. bagi aku suka hati blogger tulah dia nak buat apakan.

oklah banyak cerita banyak DOSA.. banyak dosa sendiri mau ingatlah.. Komen2 dalam ruangan komen aku sekarang..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. hehehe... trafik? boleh jadi... sebab kalau bukak profile kita kan nampak post2 yang lepas2? hehehe

    so, kadar orang masuk ke blog tinggi r... ahaks~

    nak jadi popular? hehe tegur2 sesama ahli GB <--- er aq dah lame x wat.. erk? lalalala~

    so, kalau orang tegur... orang akan balas balik... hehe so, lagi ramai orang balas balik, makan naiklah profile kita... hehe

    lg1... jangan mengenal erti putus asa.. ahaks~

    BalasPadam
  2. tq2..atas dorongan kau tu..

    BalasPadam
  3. diorg rajen update kot.. and rajin share cerita and info..
    care penulisan..
    cikery teringin gak nak jadik gelemer,,,ekeke..tp tak pe la, low profile je..hehe

    BalasPadam
  4. mengikut pemerhatian sy la kan. dorg suke blogwalking n tinggalkn komen. tp xfollow pon. cmtu la. huhu..

    BalasPadam
  5. hahah
    aku ping jer
    malas nak jadi femes dkt situ

    BalasPadam
  6. takpe2..sama macam aku suka ping je..tp kekadang wat blogwalking guna GB ni

    BalasPadam
  7. cam aku br jek 3-4 x ping kat GB sbb br join, hehe ketinggalan, so xbaper reti lg nak guna features2 situ..

    BalasPadam
  8. hihi..ak glamour??? entah..tak perasan pun..huhu..thnks atas ucapan..

    BalasPadam
  9. hohoho.. betul la tu sumer2 atas tu. feymes.. maybe sbb slalu tinggalkan jejak as gengblogger nye profile URL kot. Tp tak buat dah pun. sbb shoutbox nye website dah siap2 save URL blog sendiri :P

    Pasal blogwalking tapi tak follow plak, salah. follow gak kalau entry tiap2 hari update n best. Kat dashboard blogger kan kuar entry orang2 yang kite follow? :) klu tibe2 orang tu tak aktif, memang tak follow dah. tu je la.

    Lagipon tak mengamalkan i follow u you follow me. Follow kalau nak. takde paksaan. Hihihi

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. org glamer kat situ dapat tanah..... tanah dalam pasu.. nak tanam bunga...huhuhuhu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..