A.K.A tu apa dia?

6/16/2010 09:29:00 PG 14 Comments


Salam semua, aku dah lama tercari2 apa makna sebenar a.k.a yang selalu user2 guna n ada juga banner dekat tepi jalan guna singkatan a.k.a tu.

pagi ni aku tergerak hati nak tahu sangat makna singkatan tu, so aku jumpa pakcik google aku tanya bendalah apa dia a.k.a tu. ni jawapan dari pakcik google.

a.k.a = also known as = alias

so kepada yang belum tahu apa itu a.k.a tu harap2 korang dapat belajar singkatan baru pagi ni.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. me until now cr maksud k... contoh 3k.. tau 3 ribu tp k tu ape yer.. hurrmmm....

    BalasPadam
  2. macam macam acronim org guna kan....

    BalasPadam
  3. e5 aka human not motor...camnie boleh ker???
    salam ziarah

    BalasPadam
  4. oo0oo itu ker.selama ne tau omg, lol n sikit2 la yg len.

    thanx for sharing. eheheh ^^

    http://llizam85.blogspot.com/2010/06/adikku-si-leftenan-muda.html

    BalasPadam
  5. 3k tu jadi 3000 ribu sebab 'k' tu singkatan bagi kilo dan kilo tu nilai dia sama dengan 1000 tu yang 3k=3000 ribu

    BalasPadam
  6. sorry syg dah lama abg minta syg carikan maksud a.k.a tapi asyik terlupa je,sampaikan abg terpaksa cari sendiri...sorry syg...

    BalasPadam
  7. pakcik google yang selalu dan suke membantu..
    i like..

    BalasPadam
  8. Register free disini. dan setiap hari login sekali anda dibayar RM0.50 cepat daftar di link ini http://www.loginwang.com/?a=ahm2480

    BalasPadam
  9. haha..jumpa disini benda a.k.a ni..tq

    BalasPadam
  10. thanks a lot for the information..

    BalasPadam
  11. tnks baru tau, sangat bermanfaat artikel ini ..........

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..