2 hari tiada internet

6/04/2010 04:39:00 PTG 2 Comments

Salam petang Jumaat semua, kenapa aku buat entri ni? sbb aku nak g tahu semua rakan2 blogger aku yang selalu datang ke blog aku untuk buat blogwalking, komen n baca entri yang 2 hari akan datang ni aku tak dapat nak melawat blog2 korang.

bukan setakat nak melawat n buat blogwalking, baca entri dan check email pon tak boleh apatah lagi nak buat entri baru.

Semua kerana sabtu n ahad ni aku akan balik ke kampung d Johor yang mana dekat kg. aku ni memang takda talian internet langsung untuk broadband maxis aku atau celcom.. huhu..

tapi takpe isnin nanti bila aku dah balik kl semula aku akan bagi korang cerita2 yang menarik dekat kg aku ye.

apa pon aku harap walaupun aku takda online sepanjang 2 hari ni.. datang2 jugalah menjenguk2 blog aku ye. tolonglah tengok2kan kot2 ada orang asing yang cuba nak buat onar dalam ni.. hehehe.

oklah aku nak siap2 balik keje n terus balik kg. ni.. salam untuk semua blogger2 n rakan2 yang selalu datang menjenguk d blog buruk ni.. WASALAM..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..