1 Jam apa yang mampu ku lakukan

6/10/2010 10:12:00 PG 11 Comments

Salam pagi semua, setelah 3 hari aku bercuti & berseronok tak keje nampaknya ni hari pertama aku masuk koje dalam minggu ni. Esok ada sehari lagi sebelum aku cuti lagi sabtu n ahad, seronok betul kalau dapat keje seminggu 2 kali je. hahaha

Apa yang aku nak sembang dekat sini adalah dalam masa sejam aku dekat opis pagi ni aku dapat buat macam2 dalam internet. Masuk keje jam 8 dan sampai jam 9 aku buat kerja2 dekat bawah ni.

**********************************************

1- Masuk blog aku (http://myvitrd.blogspot.com)
2- Masuk dalam semua blog yang terdapat dalam list register blogwalking aku yang kini ada 25 orang.
3- Masuk dalam semua blog yang tinggalkan komen dalam ruang shout box aku (adalah dalam 20 orang juga)
4- Masuk dalam blog yang singgah komen dalam blog aku dalam (20 pengomen @ 20 blog juga)
5- Masuk dalam blog Rakan2 aku yang rapat (10 orang)

**********************************************

so pagi ni je dalam masa sejam aku dah masuk ke dalam 75 blog untuk aku ucapkan terima kasih sebab melawat, mengomen dan say hai dekat aku.

Kalau korang nak aku buat macam dekat atas tu kepada blog2 korang. rajin2lah mengomen dalam blog aku atau tinggalkan jejak selepas baca entri.. insyaallah aku akan melawat kau kembali.

Aku nak tanya dekat korang pulak, kalau aku dalam sejam aku boleh buat macam2 dekat atas tu.. korang pulak macam mana apa yang korang boleh buat dalam masa "1 JAM"

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. dalam msa 1 jam tu..leh bsh pinggan, leh jemur kain, ngeee ;D wat keje umah..almaklumlah..penggangur. hehe

    BalasPadam
  2. wah..cepat nye..1jam dh 75 blog..tak dpt den nk follow camtu..hehe

    BalasPadam
  3. ekceli,dlm sejam ni blh abs bc blog entry org2 yg de dlm blog list..
    tp memandangkan meja bos de kat blkg,terpaksalah lupakan hasrat tu..

    BalasPadam
  4. 75 blog salam masa sejam??

    WOWW!!!

    BalasPadam
  5. sis
    dah bakar ke broadband maxis macam entry yg lepas tu?
    ekekekek

    BalasPadam
  6. cayalah 75 blog dlm 1 jam. Tabik spring..toing..toing kat u.

    BalasPadam
  7. insyaallah setiap pagi aku akan melawat lagi kepada yg mengomen ni

    BalasPadam
  8. sejam di waktu pagi melawat semua blog yang keluar kat update.

    sejam tengah hari melawat semua blog yg tinggal kn jejak di komen dan chat box.

    sejam di waktu malam melawat rakan blogger serta blog2 yg baru jmpa.


    sekian.

    BalasPadam
  9. wah lagi bagus jadual blogwalking kau nikikershassan

    BalasPadam
  10. I coulԁ nοt rеfrain frοm commеnting.
    Exceρtionallу well wrіtten!

    Also visit my web-site payday loans

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..