Topup Maxis Broadband

5/09/2010 07:28:00 PTG 4 Comments

Aduh!!! pening2 aku di buatnya sebelum ni laju gila, sekarang lembab mcm kereta lembu dah.Apa aku merepek ni, ni semua gara2 broadband maxis syg aku yang dah habis limit download data 1.5 gb tu.

Pada hal aku baru je beli pakej 1.5gb tu 21hb april 2010, ni belum ada sebulan dah habis, mungkin sebab aku penah download software kot guna broadband ni, tu yang download data dah limit.

Di sebabkan aku dah tak tahan dengan kelembapan yang teramat sangat ni, aku terus masuk web site maxis https://myaccount.maxis.net.my/wbb/Default.aspx, aku tengok2 apa pakej yang aku nak topup ni.

Terus aku apply topup pakej bawah ni.







Lepas je abis topup aku dapat msg dari maxis kata pekej topup aku dah success. tanpa menunggu lagi aku terus test internet. memang cepat maxis update data aku tu. terus laju je internet aku ni.

Aku toleh tengok syg aku kata, cuba lah test, dia kata dah lajulah bang, aku pon senyum jelah.. sekarang memang senang betul. kalau lembab terus topup online.

harap2 aku dapatlah guna internet dengan kelajuan yang best ni.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. aku dah dua kali topup mid...
    tak tahan dibuat nya kalo tenet lembab giler...

    BalasPadam
  2. top up free kah tok maxis brokben ini?hee~

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. assalamualaikum...

    saya nak tanya boleh ke kite topup broadband tu pakai hot tiket internet?
    macam mana nak buat kalo pakai galaxy tab 10.1?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..