Program Hujung Minggu

5/21/2010 03:51:00 PTG 2 Comments


Salam jumaat semua, aku sebenarnya tak tahu nak tulis apa entri ari ni, so kalau aku tulis merepek ni korang jangan marah pulak ye.

Aku sebenarnya memang dah ada plan nak balik kg. mertua minggu ni.. tapi masih dalam dilema sebab aku ada banyak keje yang selesai lg.

entah kenapa tiba je.. aku cakap dengan syg aku jom kita balik kg.. dia pon kata jom.. so malam ni lepas isyak aku nak gerak balik kg ke penang.

kalau korang masuk blog ni sabtu dengan ahad tengok takda entri baru faham2 jelah ye.. hehehe.

oklah aku takda idea nak sembang sebenarnya ni.. penat sangat sebab banyak keje dekat opis tak seatle n boleh tahan juga keje yang banyak ari ni..

oklah kasi aku rehat dulu ye.. ada idea aku bercerita lagi.. daaaaa..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. Kak Ajue (Dubai)24 Mei 2010 1:34 PTG

    Rindunya pada Penang walau saya bukan org Penang....

    Rindunya Balik Pulau...kerana saya ada seorg sahabat baik dan juga kakak di sana....

    Rindunya kesesakan Penang...esp. bila tersadai lama di bridge...

    Rindunya saya pada Penang food...

    Apapun mmg rindu dgn Penang....

    BalasPadam
  2. takpe2 kakju..nanti balik malaysia...boleh g penang makan laksa penang..boleh g umah mak mertua sya jalan2..hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..