Peraduan Pertama Yang Ku Sertai

5/30/2010 02:01:00 PTG , 3 Comments


Salam petang semua, tengah aku jalan2 buat blogwalking dekat opis aku ni.. aku terjumpa satu pertandingan yang menawarkan hadiah CASH RM50.00.. wahhhh.. sapa nak bagikan.. aku nakkkkkkk..

So macam mana entah aku boleh terajin terjebak masuk pertandingan tu.. akhirnya aku dah berjaya submit jawapan tu dalam ruangan komen yang disediakan oleh sahabat kita wordz-space

Peraduan Teka Jumlah Tajuk Lagu

aku harap aku dapatlah rasa duit RM50.. tu..

Tarikh Tutup pertandingan 30 Jun 2010, so ada 1 bulan korang nak buat apa yang diaminta tu..

Semoga berjaya rakan2 ku sekalian..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. huhu..jawapan aku kurang tepat...kecewa..penat aku jawab tadi.. kasi separuh duit tu tak boleh ke?..hehehe

    BalasPadam
  2. sorry...aku trpksa delete senarai tajuk lagu ko td. tp...majoriti jwpn ko betul.

    xpe2...ko blh cuba lg. blasah aje nombor ape2pun. silap2 blh menang...(^_^)

    p/s: trharu bcoz ko tlg promote contest aku...thx


    WORDZ-SPACE
    (blog skema giler tahap gaban)

    BalasPadam
  3. Its peraduan benar-benar hebat

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..