Kepala Putus...Ngerinya...

5/04/2010 09:18:00 PG , 4 Comments

Pagi2 selasa yang mulia ni, aku belum ada idea nak d kongsikan lagi, tapi tengah2 aku buka email yang dah 2 hari tak dapat tengok sbb broadband takda..huhu, aku tertengok satu gambar yang sangat mengerikan dekat bawah ni.

gambar d kirim oleh syg aku ke dalam peti email aku. layan sama2.

P/S: Jgn tak selera makan tengahari ye. kepada yang mengantuk jangan tido atas landasan kereta api nanti inilah akibatnya.


Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. dia bunuh diri ke? memang tak sedar dia kat rel keta api? ngeri nyer..

    BalasPadam
  2. tak sempat nak tanya sebab dia dah mati..huhu

    BalasPadam
  3. lain kali haba dulu.....kita pun boleh join

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..