Kenapa blog aku tido 2 hari

5/02/2010 11:31:00 PTG 1 Comments

Kalau korang perasan selalunya paling kurang aku akan buat entri 1 entri sehari, tapi 2 hari ni satu entri pon tak ada dalam blog aku.

Apa pon tq aku ucapkan kepada yang masih setia terjah blog aku walaupun 2 hari takda entri nak dibaca pengunjung uniq aku masih lebih 200 orang sehari.

sebenarnya sepanjang 2 harini sabtu dengan ahad, aku dengan syg aku balik kampung keluarga aku dekat Johor.

Last aku balik kg. 2 bulan yang lalu, so memang dah lama sangat aku tak balik, aku dah rindu dekat mak ayah aku. lagipon mak aku tak berapa sihat.

Ingatkan sampai kg. aku boleh juga buat 1 ke 2 entri dalam blog aku,, tapi malangnya broadband Maxis aku langsung tak boleh pakai dekat kg. dekat kg. aku ni broadband Maxis langsung takda line.

2 hari aku dengan syg aku terpaksa tengok je broadband yang tak boleh pakai ni..huhuu.

kebetulan adik ipar aku bermalam dekat umah aku aku dapat pinjam broadband celcom dia untuk lepaskan gian tengok FB n tengok2 blog. tu yang aku sempat buat entri ni.

kalau takda broadband celcom ni memang sampai KL lah baru aku boleh access internet. Insyaallah takda apa2 esok pagi aku akan gerak balik KL, sebab ari selasa aku dengan syg aku dah keje semula. isnin kami berdua apply cuti sebab nak g dating.. hahaha

oklah aku nak rehat dulu sebab esok nak gerak balik n malam ni nak rehat cukup2 sebab nak drive jauh esok.. Selamat malam semua..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. patot la x de new update
    blk kg rupenye
    hehe
    anyway, slamat bercuti bro ;p

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..