Di Mana Tahap Cemburu Lelaki?

5/11/2010 09:34:00 PTG , 12 Comments

Cemburu? haaaa.. Tajuk utama entri aku malam ni. Korang nak tahu dari mana aku dapat idea nak buat tajuk entri ni? aku dapat ilham dari Hot Jem, HOT.FM petang tadi.

Dari pagi tadi sampai petang ni asik masalah lelaki je yang di cerita dekat hot.fm. Pagi tadi masalah lelaki kenapa tak peka kepada pasangan mereka. Petang pulak masalah lelaki terlalu cemburu.

Ada yang aku dengar seorang pemanggil perempuan kata pasangan dia cemburu gila sampaikan tukar no.hp lebih 10 kali ...gila kentang ah.

Ada juga yang kata pasangan dia tak bagi dia bercakap dengan lelaki walaupun rakan dekat opis. senang cerita macam pemanggil g tahu masalah pasangan dia yang kuat cemburu gila.

Yang aku pelik takda pulak pemanggil lelaki yang nak mengaku memang cemburu dekat pasangan dia.

So sekarang aku nak tanya korang pulak dekat luar sana, sejauh mana tahap cemburu kau orang dekat pasangan kau dekat luar sana?

Kalau ada lelaki yang nak kata aku tak cemburu perempuan yang kuat cemburu. sila komen disini. begitu juga kalau ada perempuan yang nak kata lelaki yang kuat cemburu sila juga komen disini.

Apapon korang jangan gaduh ye dalam coment tu nanti.. ok..jom kita tunggu sapa yang nak komen dulu.. Tungguuuuuuuuuu....

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. laki cemburu kdg2 x tunjuk
    huhuh

    BalasPadam
  2. jgn smpi lelaki cemburu buta... teruk nanti...

    BalasPadam
  3. biasalah tu cemburukan tandanya sayang...hehe,,

    BalasPadam
  4. betul2 pandangan aku pon cemburu perlu, sbb tanpa cemburu xda syg, tp cemburu perlu bertempat. bukan cemburu buta..betul tak?

    BalasPadam
  5. bab2 cemburu nie bergantung dengan attitude die. klu laki tu jenis yg sayang giler ka awek die tu, mmg die cepat cemburu.

    BalasPadam
  6. aku pon jns yg agak cemburu gak tp bley cover2 lg
    hehe
    biase la tu idup berpasangan
    nk jelez2 bleh tp ade had gak
    ;)

    BalasPadam
  7. ak pown...bf ak jlez gler..nk on9 pown dya x kasi...kalo ngan grl je bley,ngan boy xley wlaupown bestfren..dya ckp sbb bff gak hbngn 2 ley hncur..bff pown ley gak jtoh cnta kt bff dya sndri...emmm...

    BalasPadam
  8. addoi........ada la boy yg cemburu gla.....fuh nk on9 fb pun x boley

    BalasPadam
  9. bg i lgi cemburu giler, nk online setiap komen di chek nya, nk kusus pesan jgn main mata, nk kuar beli brg pon die pesan jugak. aduii pengsan

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. same here.balak jeles.nk b'kol/msj gn kwan llki xbley.katanya,sal keje je bley.tnya khabar dhlaa.kalo bley sume bnda kna report.adoyai..

    BalasPadam
  12. Remarkable issues here. I'm very happy to peer your article.

    Thank you so much and I am taking a look forward to touch you.
    Will you kindly drop me a mail?

    Also visit my homepage - kaos oblong polos murah

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..