blog justkhai Band IP aku

5/04/2010 10:09:00 PG 6 Comments


korang semua tentu kenal sapa dia justkhai ni kan. kalau korang tak kenal datang2lah jenguk2 blog dia. blog yang cantik n menarik d pandang oleh mata.

tapi yang tak sedapnya satu hal je.. pagi2 tadi aku jalan2 dalam blog dia, teringin aku buat blog walking dengan tinggalkan jejak tapi yang ni dia balas dekat aku.


kurang asam betul, aku ip aku diband rupanya..hahaha.. takpe aku tak rugi apa pon. mungkin aku tak layak kot nak tinggalkan jejak dalam blog dia.

malas nak cerita panjang sebab dah kena band tadi. korang layan je blog dia dalam ni.. JUSTKHAI..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. mungkin sebelum nie ada pengguna streamyx yg menggunakan ip tersebut telah membuat onak di blog beliau, jd beliau block ip tersebut...
    kebetulan awak pula dpt ip serupa maka anda terkena...
    jgn marah yer...senyum...kan comel...

    BalasPadam
  2. Salam..

    Awak, macam kat Ejam kat atas tu, mungkin IP awak sama dengan mereka yang telah di'ban atas kesalahan tertentu.

    Saya percaya awak tak buat apa-apa salah. Jadi kemungkinan IP orang tersebut sama di pangkalnya dengan awak. Jadi awak pun terlibat sama di ban.

    jangan risau, beberapa hari lagi, boleh komen semula selepas IP ban tu clear.

    Jangan marah Khai ye.. Salam.

    BalasPadam
  3. Kita pun dah pernah kena tp bukan kat blog khai tu... blog org lain... =)Dah tak suka org dtg... buat bodo je la =0

    BalasPadam
  4. waa..khai da dtg tu..biasala ip adrress dynamic ni slalu same..

    BalasPadam
  5. tq khai..aku tak marah..sekurang2nya aku up lagi trafik kau bila aku keluarkan entri pasal ni..ok minggu depan aku terjah kau lg.. kalau masih kena band aku keluarkan cerita pasal kau lagi..tunggu..hahahaha

    BalasPadam
  6. karut la si khai tu....sibuk je nk ban org...aku pun die ban... bajet bagus je khai loser tu.. kah kah

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..