Blog "The Eyes Of Redbloodsnow" ada 16,617 pembaca ?

5/14/2010 11:11:00 PTG 5 Comments

Salam selamat malam semua, tadi boring2 aku jalan2 tertengok satu blog yang menarik perhatian aku untuk tengok apa yang menarik dekat dalam dia.


Bila aku buka entri baru dia ari ni bertajuk "Unique Readers Utk Pengiklan² Yang Berminat Menyewa Ruang Iklan Zie" . apa yang menarik dalam entri dia ada dia paparkan jumlah pengunjung uniq dia dalam masa hampir sebulan yang mana adalah seramai 16,617 orang pengunjung uniq.. wooouuu.. menakjubkan memang ramai gila.

Bila aku perhatikan blog dia simple je, entri2 dia pendek tak panjang n banyak gambar je. bagi orang baru macam aku rasa pelik juga, apa yang boleh menarik ramai pengunjung masuk dalam blog dia ni.

emm.. mungkin ada sesuatu yang tersembunyi yang menarik ramai orang nak baca.. tapi apa dia?

oklah aku taknak komen banyak2, nanti tn.punya blog marah sebab kena komen dari aku. apa pon kalau korang berminat nak tahu apa ada dalam tu korang boleh terjah blog dia dalam princessredbloodsnow



Graf selama hampir sebulan

Pengunjung yang menakjubkan.. 16,617 pengunjung.. gila kentang ah..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. ouh kadang2 entry dea ade infomation yg berguna gak.kadang2 ade mende i tatau dea akan bgtau kt blog dea. tp beliau mmg rajin tahap gaban updates blog.hari2 maybe la. that's y dea dpt nuff sbyk rm1k! wow! bertuah jadi dea

    BalasPadam
  2. Tulah dari apa yang aku baca dalam sebulan dia dpt 300 dari nuff..gila kentang ahh

    BalasPadam
  3. Zie sangat bijak bermain kata2 hinggakan kebanyakannya susah nak skip entry2 dia. dan gambar2 dia ambil juga menarik. even tajuk kucing ke apa.. tapi tetap menarik mata nak baca.. bagi dni, dia punya kekuatan dalam berbicara dan gambar2 menarik...


    dan tidak hipokrit dengan life dia.. :)

    BalasPadam
  4. Uiiii...ade entry sal zie ler plak kat cnie ek. hehehe. Well, tuh la kan. zie pun x paham gak nape ramai readers, kdg² sampai cecah 1000 org dlm sehari.

    padahal zie storykan rutin hari zie. well, blog konsep zie mmg dr dulu sampai skrg konsepnya personal blog a.k.a on9 dairy. tp ape yg cannot be tell n things yg should remain private...still remains private lah


    :)

    BalasPadam
  5. ARDINI...
    hahaha yang. terharu aku baco komen ko weh. tenkiu tenkiuuu..mintak tisu nk lap hingus. nangis terharu nih...hiksss :P

    mizzsyaidris
    hehe...dear, zie suke nulis. dats y ler zie updates ari². 5 stories per day...zie mmg suke giler nulis, thats what important ^_- hehe..ishhh xde lah bertuah jd zie nih.


    payah taw jd blogger tegar. tp addict nk update blog menggiler taw...hehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..