Anda Minat Trafik Percuma Setiap Hari

5/28/2010 09:01:00 PG 27 Comments

Salam cuti umum semua, tentu ramai blogger2 dekat sana yang masih tido time aku menulis entri ni.. takpe2 tido dulu ye.. bangun nanti terus baca entri ni..

Ari ni aku sembang pasal trafik blog, bila cakap pasal trafik ni semua kelabu mata n lagi2 yang sedang cari duit melalui blog ni.. betul tak apa aku cakap ni..

rata2 setiap kali entri baru di ping samada dalam gengblogger atau innit nuffnang mesti semua buka nak baca entri tu kan.. sebab apa? sebab nak tengok kot2 ada rahsia atau tips baru nak dapatkan trafik setiap hari.

rata2 semua dah pandai cari trafik dengan buat blogwalking, tinggalkan comment, guna chat box atau selalu ping entri baru.

ok aku pulak sekarang ni nak kasi korang trafik percuma setiap hari.. sapa yang nak cepat angkat tangan.. hahaha.. tentu bila korang baca entri ni korang kata aku nak juga.. so kalau setakat cakap aku nak je macam mana aku nak bagi trafik tu.


*************************************************
Apa yang korang kena buat? senang je.. tak perlu bayar wang pendahuluan.

korang hanya perlu tinggalkan komen beserta url blog korang dalam ruangan komen aku.. insyaallah aku akan bagi korang trafik percuma setiap hari dengan melawat blog kau semula..

*************************************************

tak suka cara aku macam tu.. tak suka takpa.. aku tak paksa.. sekurang2nya kepada yang nak boleh usaha masuk dalam ruang comment dan tinggalkan url. jangan korang tulis aku nak je.. tapi takda tinggalkan url. so macam mana aku nak buat kunjungan kembalikan.

oklah kita sama2 usaha cari trafik secara berkhemah dan bukan menipu..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

27 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. www.azmanroslan.com

    jemput datang ye

    BalasPadam
  3. saya memang setiap kali komen2 orang..akan tinggalkan link buat mudah sket orang nak reference ...hehe



    http://airfood.blogspot.com

    BalasPadam
  4. tq datang sini..insyaalah aku datang melawat kau..

    BalasPadam
  5. hehe. best jg cara ni.

    http://oneare.blogspot.com

    first time tinggal url mcm ni dlm blog org.

    BalasPadam
  6. ek...macam segan je nak tinggal link(ecehcehce)

    ok..esok harap trafik aku meningkat!yaaa!

    Latest Entri : Komen Puaka

    BalasPadam
  7. tq tinggalkan jejak..insyaalah akan ku lawat anda semua setiap hari

    BalasPadam
  8. mmg minat sgt..

    blablablabber.blogspot.com

    tq..

    BalasPadam
  9. tq3..
    nk jugak..
    http://bloggersharkira.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. hehe..saya pon mau

    sile2 dtg yek

    http://sapekahsaya.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. hye..welcome to my blog :) hehe :)

    http://annateyn.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. uu..satu idea yg bagus dgn cara tuh

    BalasPadam
  13. www.mamaiyad.blogspot.com


    jemput2 lah datang yer....

    BalasPadam
  14. http://www.kissmyhead.blogspot.com/

    terima kasih

    BalasPadam
  15. http://semutputihganas.blogspot.com/



    kunjung2 ar ye...

    BalasPadam
  16. datang le ke blog sha yg x seberapa tu...feel free to comment

    sha
    http://shalivinglife.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. singgah jap..waa..leh tahan..hehee..tgk laptop murah2 sini..:P

    http://shamft2010.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. Kalau hubby minat transformers bole la jenguk2 ye..thanks...

    http://transforawesome.blogspot.com

    BalasPadam
  19. let me try...
    hopefully

    http://izuhi.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. boleh jg

    http://detoxslimming.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. http://sickolars.blogspot.com/

    singah2 la ye

    BalasPadam
  22. Mana boleh camni.. aku pun tak mau ketinggalan jugak laa... nak jugaaaaa

    http://atbrblog.blogspot.com

    BalasPadam
  23. confirm join..dh terlewat ke ni hah..

    http://syok2u.blogspot.com

    BalasPadam
  24. tq menyertainya...saya akan cuba memberikan trafik terbaik kepada anda setiap hari..

    BalasPadam
  25. Thanks for all your help, I don't know jack about computers so I feel lost in all these numbers and computer terms.ok

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..