Tinggalkan Google...Gunakan Mylook

4/07/2010 07:39:00 PTG , 7 Comments



Korang tentu dah penah dengar, tengok, ngan guna "mylook" ni, dari basic sama je macam google, cuma google korang guna tak dapat apa2.

"Engine carian mudah & pantas"

Mylook ni selain kau guna, bila ada orang daftar dibawah akaun mylook korang, korang akan dapat earning @ bahasa mudahnya pendapatan.


Banyak ke sikit ke pendapatan tu bergantung kepada jumlah orang yang daftar n guna mylook ni yang daftar di bawah link korang.


Tak salah nak cuba benda baru. mcam aku kalau ada peluang nak buat duit aku daftar je. kalau rasa mcm susah nak dapat income bila dah daftar tu, aku tinggal je macam tu. sbb aku rasa aku tak rugi apa2. Aku register pon free n tak bayar 1 sen pon.


Nak cuba guna engine carian mylook klik link sini mylook.


Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. is this some kind of earning money thingy =P

    BalasPadam
  2. memang bagus..sebab semalam aku register ari ni dah dapat $6.82, apa tunggu lagi register terus di http://mylook.com/join.php?x=50391

    BalasPadam
  3. Memang pun, aku join 4 hari dah dapat $33.00, join le....http://mylook.com/join.php?x=34129

    BalasPadam
  4. kenapa tak boleh bukak mylook.com??
    penat jer kumpul hari2...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..