Syukur, Aku Masih Bernafas Lagi

4/02/2010 09:10:00 PG 0 Comments

Syukur Alhamdulilah aku masih bernafas lagi d muka bumi ni, diam tak diam ari ni genap usia aku 30 tahun.
wah dah tua rupanya aku, aku harap korang doakan aku sentiasa sihat n d murahkan rezeki lagi tahun ni.
Semalam dekat opis aku aku n kawan2 ada sambut birthday kami ramai. kebetulan semalam ada 2 rakan kerja yang sama tarikh lahir n hari ni pon aku dengan rakan opis aku pon sama tarikh juga.
Dengan kata sepakat kami berempat berkongsi sedikit membuat jamuan ringan jam 4.30 petang sebelum kita orang balik keje.

2 kek yang di kongsi oleh 4 birthdy boy & girls

Dekat opis aku ni dah jadi kebiasaan sap punya birthday memang kita orang akan adakan jamuan kesyukuran.


dia orang ni memang pantang ada jamuan.. makan2 ye..

Balik dari opis je semalam aku terus g ambil syg aku dekat tempat keje d PJ. Sampai je syg aku hadiahkan aku kek coklat untuk kami makan bersama sebelah malam.

Tepat jam 12.00 mlm 2/4/10 aku pon potong kek yang syg aku hadiakan petang tadi. aku rasa seronok sangat sebab buat pertama kalinya aku sambut birthday aku dengan orang tersayang. Love u isteriku n Miss U syg.

Sebelum aku sambut birthday aku sebelah malamnya aku sempat call dan bercakap dengan orang yang telah melahirkan aku kedunia ni.. tima kasih mak & abah aku.. aku call mak aku dekat kg. sempat juga mak aku ucapkan selamat hari lahir dekat aku. aku doakan mak aku cepat sembuh dari penyakit Misteri yang sedng dia tanggung sekarang.

Tak ketinggalan juga adik2 aku dekat kg juga sempat menyanyikan lagu "Happy Birthday 2 U" beramai2 ...hehehe.. seronok sangat. sebak n sedih juga sebab aku dah semakin tua n tak tahu berapa lama lagi aku dapat duduk dekat dunia yang di pinjamkan ni.

Aku harap ko doakan aku bersama2 dengan wife aku supaya d panjangkan usia, d murahkan rezeki n sentiasa sihat sentiasa. amin..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..