Sayangku Di Masukkan Ke Wad - Hari Ketiga (7/4/10)

4/07/2010 10:44:00 PG 0 Comments

Alhamdulilah keadaan syg aku dah bertambah baik sekarang ni, jam 10.00 pagi tadi doktor yang merawat syg aku datang g check luka serta buang pembalut luka operation tu dengan mengantikan pembalut yang jenis water proff. so lepas ni dah boleh mandi macam biasa.

Doktor kata tengahari dah boleh keluar dari wad selepas makan tengahari. doktor juga pesan untuk masa seminggu ni jangan makan benda2 yang keras. kena makan benda2 lembut sebab luka dekat usus tu tak baik sangat lagi.

So lepas ni sampai dekat umah akulah yang akan jadi Doktor peribadi syg aku ni.. hehehehe.

Sekarang nurse tengah uruskan proses keluar dari wad ngan proses claim pembayaran dari syarikat tempat syg aku keje.

Tak sabar pulak aku nak bawa balik syg aku dekat umah, nak jaga sendiri dekat umah. sebab dekat sini aku tak selesa nak tidor.. sampai umah nanti leh tido puas2..huhuhu.

oklah aku nak rehat dulu. korang doakanlah kebahagian kami berdua n doakan cepat sembuh supaya aku boleh bawa syg aku g jalan2 semula macam biasa n tengok dia ceria n senyum sepanjang masa.

p/s abg utk syg: Abg doakan syg cepat sembuh, jaga makan n ikut nasihat doktor, Love u n miss U sygku.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..