PERKARA PELIK TELAH BERLAKU SEMALAM

Apa yang aku nak kasi tahu dekat sini adalah pasal pengunjung aku yang pelik semalam, aku rasa aku takda pos cerita menarik pon semalam. tapi pengunjung unik hampir 500 orang.

Dalam senyum2 sendiri aku terfikir apa puncanya. apa yang aku ingat aku cuma ada buat blog walking n tinggalkan jejak pasal sapa nak download adamaya itu je.

kalau benar semua kerana datang nak download cerita adamaya tu, memang aku ucapkan tahniahlah sebab dalam diam2 ramai juga minat cerita ni.

mungkin ramai tak sempat nak tengok cerita ni kan, sebab dia dimainkan jam 6.30-7.30 yang mana waktu tu semua orang tengah balik keje n jam d semua jalan2 utama terutama dekat KL ni.

Paling ramai adalah dalam lingkungan jam 9 malam waktu aku g beli broadband maxis, aku dapat pengunjung seramai 41 orang dalam masa sejam..

apa pon aku uncapkan terima kasih kepada yang sudi datang baca2 info n download link2 drama TV3 ni.. tq sekali lagi.. cau..




Graf yang menunjukkan pengunjung pelik semalam


Jumlah pengunjung yang sempat aku ambil dari Jam 12.00 pagi - 10 malam (21/4/10)

Carta yang naik mendadak melampau minggu ni


Jumlah Pengunjung Seramai 489 orang semalam, Pelik Tapi Benar



Graf menunjukkan pengunjung dari pelbagai negara.. gila kentang ahh..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. hebat jugak penangan adam maya nie kan..

    BalasPadam
  2. poweerr :D

    http://nomborsebelas.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. hahhhaha...memang power...tp bg sy..satu sbb utama ialah krana org dah xleh download kat tv3 lg skrg slpas tv3 tukar format... so tu penyumbang tbesar org ke blog nie... selamat maju jaya..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..