Kursus Penanaman Cendawan Secara Praktikal

4/29/2010 04:30:00 PTG 0 Comments


Aku bukan nak bercerita dekat sini cuma aku nak kasi info pasal ada sorang sepupu aku sekarang ni membuat perniagaan penanaman cendawan di Benut pontian, Johor.

So pada tarikh 15/5/2010 dia akan adakan kursus penanaman cendawan secara praktikal d ladang cendawan beliau. kepada sesiapa yang berminat boleh datang terus ke alamat di bawah

ANJURAN : SAIFULAM AGRO FARM
LOKASI : KAMPUNG PT HASSAN,82200,BENUT,PONTIAN,JOHOR
TARIKH : 15/05/2010 SABTU
MASA : 9.00PG - 5.00PTG
YURAN : RM200

minat sertai boleh contact di :

HP : 0137501589/076989532
EMAIL :saifulam@uthm.edu.my
saifulam_agrofarm@yahoo.com

buat masa sekarang ni dia buat kerja penanaman cendawan ni secara part time je, sebab dia ni masih bekerja sepenuh masa di KUITTO sebagai pembantu am.

Dengar2 cerita tahun depan dia nak berenti n nak tumpukan sepenuh perhatian dekat perniagaan dia yang semakin membesar ni.

oklah aku tak pandai n buat promosi ni..heheheh.. korang boleh masuk dalam blog dia unutk tengok kejayaan penanaman cendawan Tiram kelabu beliau di SAIFUL AGRO FARM...

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..