Kenapa Gengblogger Band aku dari Gagalive Chat?....Jawabbbbb Admin?

4/07/2010 11:42:00 PG , , 5 Comments


Huhu..kena aku di band dari gengblogger untuk chat dalam Gagalive chat?..aku tak faham, aku tak penah send spam dalam chating box tu...aku tak penah antar kata2 yang berulang2..kenapa?...kenapa?


aku nak pihak admin gengblogger jawab. atau sapa2 yang boleh jawab masalah aku.


korang tengok dekat print screen yang aku buat dekat bawah ni.ni yang keluar bila aku nak chat msg dalam box tu..huhu.

msg yang keluar bila aku taip dlm chat box tu : Spam prevention: You cannot send the same or similar message ovr 4 times in a row

aku faham apa dia kata tu..jgn ulang lebih 4 kali apa yang korang taip dari awal tadi atau yang menyerupainya..

masalahnyaaku tak taip berulang kali pon..ok aku dah cuba taip bend lain sama juga. cuma aku masih bersabar lagi sebab tak mencarut je dalam tu.. mungkin bila aku mencarut baru boleh dia accept kot msg aku tu.. bengong betul..oklah malas aku nak bebel dalam ni.. aku tunggu komen dari korang.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. entah, aku tak tahu. aku tak ade akaun gengblogger. sebab bila aku masuk kat main page tak nampak pun tempat untuk daftar.. yang ada connect dgn fesbuk.

    BalasPadam
  2. pasal entry ni ke ade budak bangang pergi mengamuk kat gb?

    shakudo_mijae tu name gua..so gua ade sangkut paut gak

    BalasPadam
  3. @mijae : cerita lama ni.. sapa yg mengamuk dekat GB.. hahaha

    BalasPadam
  4. gua pun jumpa entry ni dalam gb. ada orang ngamuk2 kat gb. ajak gaduh lah..macam-macam hal lah

    BalasPadam
  5. @wandisini : entri ni punya pasal ke? kalau aku minta maaflah ye.. munkin teremosi kot

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..