Hadiah HariJadiKU

4/03/2010 09:56:00 PTG 0 Comments

Buat pertama2 kalinya aku sambut hari jadi aku yang ke-30 ni dengan wife aku. best sangat sebab bukan saja sambut birthday dengan sayang aku, malah dia bagi aku hadiah lagi.

aku pon tak tahu bila masa dia g beli hadiah ni. sebab kalau syg aku nak buat2 apa2 pon mesti dia inform aku dulu.

rupanya kali ni dia saja buat sprise dekat aku sebab tu dia rahsiakan.. dia pernah tanya aku.

abg nak hadiah apa dari sayang?
aku kata, abg tak nak apa2 hadiah berbentuk barang, hadiahkan abg sebuah kejujuran, kasih sayang n jaga abg sampai akhir hayat abg, itu hadiah yang lagi bermakna dari segalanya.

syg aku tak cakap apa2, dia hanya mampu senyum je dengan aku.




thank U sygku kasi hadiah ni.


Tentu korang tertanya2 apa dia yang sayang aku bagi ni. hahaha..dia hadiakan aku hp yang ada Ayat Al-quran 30 juzuk.. tq syg manja ku.


Tahun depan kasi lagi ye hadiah sygku. hehehe.. Love u n Miss u Sygku Nurfarahliana Binti Saad..isteriku yang satu sampai akhir hayat abg.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..