ADAMAYA - FREE DOWNLOAD DRAMA HANGAT TV3 2010

online counter


Di sini saya kongsikan drama hangat TV3 yang sedang popular dipertontonkan setiap petang. terima kasih kepada a1zudd1n yang telah memberi panduan bagaimana untuk mendownload secara percuma drama2 dari tv3 tanpa perlu membuat login terlebih dahulu



"Sinopsis cerita boleh dibaca diblog sahabat kita aizuddin"



klik sahaja link dibawah dan terus simpan di Pc / komputer anda.

DRAMA "ADAMAYA" ****23 EPISOD PENUH****


P/S:-Kalau nak download dia tak detect link tu. Maksudnya belum ada dekat server tv3 atau dengan kata lain, belum ditayangkan kat tv.harap depa sabar ye...

download direct link ---->

Episod 1 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download
Episod 2 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download
Episod 3 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 4 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download


Episod 5 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download
Episod 6 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download
Episod 7 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download
Episod 8 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download


Episod 9 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 10 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 11 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download
Episod 12 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download


Episod 13 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 14 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 15 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 16 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download


Episod 17 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download
Episod 18 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 19 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 20 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download


Episod 21 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 22 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- Ready to Download

Episod 23 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <--- (Episod Terakhir)


P/S : pastikan anda telah menginstall perisian FLV terlebih dahulu sebelum memainkan drama ini.. Download disini


"Sila Tinggalkan Komen Sebagai Tanda Penghargaan Anda Kepada Saya"


Anda juga boleh mendownload lain-lain drama seperti dibawah:-

* Anda meminati " Epilog Syurga Cinta" [Download Sini]
* Anda meminati " Syurgamu Ramadhan " [Download Sini]
* Anda meminati "Laila Asyikin" [Download Sini]
* Anda meminati "Noktah Erna" [Download Sini]
* Anda meminati "Ilusi" [Download Sini]
* Anda meminati "Syahjihan" [Download Sini]
* Anda meminati "Asmaradana" [Download Sini]
* Anda meminati "Na O Mei" [Download Sini]

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

101 ulasan:

  1. thank you bewy much...sy suke sgt cite ni...pasni bole tgk byk2 kali...

    BalasPadam
  2. boleh2..jgn lupa terus download disini..

    BalasPadam
  3. terima kasih sbb letak link ni dan saya boleh download drama yg best ni.

    between ada sesiapa tak yang tahu lokasi drama ni dekat mana?

    BalasPadam
  4. lokasi drama?..alamak tak sempat nak tanya tn.directorlah..heheh

    BalasPadam
  5. maceh~~ ^^

    BalasPadam
  6. asmaradana aku rasa lagi bes..hehe

    BalasPadam
  7. asmaradana ada juga d sini http://myvitrd.blogspot.com/2010/04/free-download-drama-hangat-tv3-2010_12.html

    BalasPadam
  8. suka suka suka! i suka gila citer ni. thanx.

    BalasPadam
  9. kalau suka jgn lupa sebar2 ye..

    BalasPadam
  10. citer ni mmang best......tp ak tngah exam nie.....dugaan2........

    BalasPadam
  11. thanks sgt2. puas hati dpt dwnload :)
    tp knape ade iklan skali ye?
    mcm tkde beza je tgk dlm tv. huhuhu.
    btw, thanks again ^_^

    BalasPadam
  12. em nice job bro..
    kita hrus support cite melayu yang bgus2..uhhuuhhuuh

    BalasPadam
  13. .heee bestnye!
    .nk dload gak!
    .tp x takut ke kene sue dgn tv3 ;p

    BalasPadam
  14. tq sbb download semua movie2 ni..pasal iklan tu..dia keluar sebab aku download dari link TV3 terus..apa yang korang tengok dekat tv itulah yang keluar sini. enjoyyy

    BalasPadam
  15. Thanks a lots pd empunya blog ni atas ksudian saudara berkongsi sume drama2@cite2 especially drama Melayu kt blog ni...Anyway,I'm happy n enjoy watching most of drama Melayu yang saudara kongsi dgn kiteorg kt cni...Hopefully,lpas ni saudara dapat cntinue share anything with us again xkrela baik drama@information about knowledge or something that will benefit to we all ya...Anyway,tQ for anything in this blog..I'm like its(",)

    BalasPadam
  16. tengs muchass arigato :)
    hee
    almaklum org dok hostel mne na trkejar drama2 kt tb ni .

    BalasPadam
  17. takpe2 ..download je..free tak bayar pon..sekurang2nya up sikit trafik aku..tq ye..

    BalasPadam
  18. thnx..
    xsmpt nk tngok aftr work cite ni..
    so mmg aprciate sngt2
    dpt dload dr cni...
    mmg lyn la cite ni...
    trbaekk!
    weee~

    BalasPadam
  19. hehhe..sory again.cm ne eh nk wat..die kua gmabr yang xbergerak je...pls .minat citer ni..

    BalasPadam
  20. terbaek la cite ni..thanks r tuan punye..

    BalasPadam
  21. dh dwnload perisian FLV tu ke belum?
    sy dwnload drama ni ok je.

    BalasPadam
  22. ahah..tak sabar nak tgk...thanks ye~~

    BalasPadam
  23. sye dok hostel so malas nk turun g bilik TV..
    sume owg kecoh citer ni besh..
    time kacih ye sbb menyenang kn saye nk tgk citer adamaya ni:)

    BalasPadam
  24. sy br je stat tgk cite ni..haih ptutla girls sume tergila2kan adam..perfecto!haha..thanx ye tuan punye...sy downlod tau..cuti sem nt nk tgk puas2,skrg x bley cz kene stdy 4 exam.. ;)

    BalasPadam
  25. thanx..
    cter ni bes sgt..tbaekkk wokkkk...

    BalasPadam
  26. salam...thanks download dgn pantas drama adamaya... xdpt tgk hr2 di tv coz dok kolej...tv xde..thanks again ya!!

    BalasPadam
  27. thanx ya kak! skang da bole men bola petang2, balik keje lambat sket..takyah nak kejar2 cite ni..hehe..;)

    BalasPadam
  28. wahhhh, tapi aku malas nak download lahh kak.
    tapi aku simpan link ko, kot2 nnti aku ter rajenn. hehe. tenxx okk!

    BalasPadam
  29. ok tq kepada yg rajin download.

    BalasPadam
  30. salam perkenalan...akhirnya ada jugak blog yang sudi berikan link untuk cerita adamaya ni hoyeyyyyyy..thanks ye kak

    BalasPadam
  31. heee..thanks sesangat..smlm nk tgk kt tv3 tp lmbt ngat loading..fuhh..

    BalasPadam
  32. episod 17 lau dh de t roger k..

    BalasPadam
  33. tenkiu....sgt sng nk didonload,,,heeeeee

    BalasPadam
  34. akakkkk...nak episod 17..nakkkk.. ;)

    BalasPadam
  35. nk 17..cpt2..tq!!!

    BalasPadam
  36. ep 17 dah boleh download.. sedut cepat?..hehehe

    BalasPadam
  37. thnx for the link!erm tp knp eh episode 1 ade belang ijau all the way..hmm

    BalasPadam
  38. tak boleh download lah
    link tu kena blocked
    huhu

    BalasPadam
  39. thnx ssgt...suka cter ni...100 thumbs up...haha

    BalasPadam
  40. thank you, thank you, thank you

    lepas ni kalo tertinggal xde la rase sedih sbb boleh download n tgk balik..huhu

    BalasPadam
  41. tuan pnye blog..nk tnye..pkul brpe adamaya leh dwld aftr abis tayang kt tv3?

    BalasPadam
  42. adamaya boleh d download d sini selepas jam 8 mlm @ habis je d mainkn d tv,...tq sbb bertanya

    BalasPadam
  43. salam/hi...
    nak tanye nih.. camne nk wat org boleh download ni semua... i mean, camne awak wat cite ni boleh didownload kpada org ramai.. watla tutorial~ bole blaja kpd org yg xthu cam sye nih.. hehe.. anyway, thnkz share :-)

    BalasPadam
  44. salam/hi...
    nak tanye nih.. camne nk wat org boleh download ni semua... i mean, camne awak wat cite ni boleh didownload kpada org ramai.. watla tutorial~ bole blaja kpd org yg xthu cam sye nih.. hehe.. anyway, thnkz share :-)

    BalasPadam
  45. Tq sbb datang komen..cara untuk bolehkan download cerita ni direct ke server tv3 ada disni tutorialnya..

    http://www.ohcerita.com/2009/12/download-cerita-catch-up-tv-di-media.html

    BalasPadam
  46. thanks tuan rumah..sudi share citer ni..besh dpt tahu ending lebih awal dr tv..5* for u

    BalasPadam
  47. terima kasih daun keladi :)
    sy da donlod adamaya smpi finale .
    wee .

    thx !

    BalasPadam
  48. Salam...thanks for this link...nak layan adamaya ngan asmaradana...haha

    BalasPadam
  49. TERIMA KASIH..
    sy tumpang download sm cte adamaya ni..
    memg best n ska tgk cte nih...

    BalasPadam
  50. salam...
    akhirnye abes jgk saya mendownload kesemua episod drama ADAMAYA kesyngan sy nih...btwy, thanks to both of you ek...=)

    BalasPadam
  51. tq kepada semua yang telah download..ada cerita baru leh download dekat sini
    http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/free-download-drama-hangat-tv3-2010.html

    BalasPadam
  52. salam..owh kite da mdownload crite adamaya dari link y da dipost di page kamu..thnx yea :)

    BalasPadam
  53. salam. boleh x if nak request cerita ali din.? dulu ad kat chanel tv9 if xsilap.

    BalasPadam
  54. sori agak ketinggalan sket, episod 13 adamaya takde ke??? terus masuk episod 14.. sy minat citer nie...

    BalasPadam
  55. salm..saudara..agak2 bley x dapat kan link utk download drama lagenda budak setan the series punya..kalo ada hrp2 bley share..

    BalasPadam
  56. TQ ya....

    tp sy x ley download episode_22_part_2 & episode_23_part_3 la...
    can u help me???

    BalasPadam
  57. semua ralat akan kami cuba perbaiki secepat mungkin..tq

    BalasPadam
  58. nape adamaya ep 23 part 3 takleh dload ea ?

    BalasPadam
  59. link akan cuba diperbaiki..

    BalasPadam
  60. tp kan...ada yg saya nak download dia taknak le...nape eyk...

    BalasPadam
  61. byk episode yg x leh nak tgk n download

    BalasPadam
  62. hhhmmm....episode terakhir ada masalah sikit la...saya x leh nak download..
    dan episode 7 part 3,episode 9 part 3 saya cuba download ada masalah...sekian..

    BalasPadam
  63. episode 13 tak complete?

    BalasPadam
  64. yup sama la episode 13 xcomplete..
    sape2 bole x share episode 13 full
    gantung tgk cite ni hehe

    BalasPadam
  65. hi..
    npe episode 13 xcomplete eh?
    n episode 22 part 2 n episod 23 part 3 xdpt nk download?
    kalau dpt perbaiki,tlg baiki eh,
    tergantung dah tgk cte ni..nk sgt tgk smpai abis!!!
    thanks!!
    =)

    BalasPadam
  66. episod 7 part 3 xdpt download lah..
    knpe ye?

    BalasPadam
  67. tuan pnyer blog, cmne awk dpt link2 nie? skg drpd portal tv3 da susah gile nk download da, naseb baek jmp blog tuan... thx sbb share :)

    BalasPadam
  68. dulu dari portal tv3 memang senang download.. tapi lepas tonton wujud memang dah tak boleh.. saya terpaksa record dulu dari tonton.. baru saya upload semua ke server 4shared.. kerja ni memang memakan masa yg lama.. sebab tu kekadang lewah update link2 tu

    BalasPadam
  69. nk tanya ckit..sy ni buta it...cmner nk d0wnload citer adamaya nie..pas2 nk burn kat cd trus...nk tgk kat dvd player..huhu..mntk tnjk ajar..sy mmg xtahu..

    BalasPadam
  70. Nak downlaod klik je pada link tu.. kalau nak burn cari cd kosong sebaiknya DVD sebab fail dalam tu besar..

    Tapi untuk main dekat DVD player tak sure boleh support atau tidak sebab format fail dalam *flv

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenape part banyak x da kadang kadang tulis ep lain keluar ep lain pastu da yg x leh download

      Padam
    2. ep 13 part 2,3,4 download keluar ep 14 jadi x part tu

      ep 19 part 4
      ep 22 part 2
      ep 23 part 3 yg ini x leh download

      Padam
  71. nak tumpang tanye..
    episod 21, 22 dan 23 x boleh download..
    dah di perbaiki ke belum?

    BalasPadam
  72. downloading . ini blog penyelamat . da lame cari adamaya .

    BalasPadam
  73. takder ep 13 pt2-4 ke?..help nded!!

    BalasPadam
  74. could u please fix the link for episode 22 part 2, and episode 23 part 3 ,, is not working ,, i'm in the middle of watching this drama show ,, would love to watch the missing part thanks a lot!!

    from indonesia :P

    BalasPadam
  75. terimakasih yang tak terhingga saya ucapkan pada saudari yang menguploadkan Drama Adamaya disini, minta sangat sangat cerita ni, but im having a problem with episode 23 part 3, try punya try punya try, still cannot, so terpaksa jumpa to episode 23 part 4, if you know how can i access to watch the episode 23 part 3, i appreciate much, uhukhuk, tak tau apa jadi dalam episode 23 part 3, kesian kannn, anyway, thanks again

    BalasPadam
  76. episode 24 part 3 tak dapat nak tengok. tolonglh perbaiki linknya :)

    BalasPadam
  77. knape bile play ade je kotak kuning overlap atas video ek??..gram btl...

    BalasPadam
  78. episod 13 pt 2,3&4 Xde..pastu episod 19 pt 4 pn Xde..boleh upload yg link br X? nk sgt download..Xlengkap nk tgk citer ni.. TQ inadvance..

    BalasPadam
  79. thx yaa bg link2 ni..mmudhkn utk tgk blik n ulang2..:)
    tp napa episod 13 part 2,3,4 cite adamaya, sya mau dwnload yg kluar episod 14 part 2,3,4??
    bnyk kli da try gtu jg..ad mslh k?

    BalasPadam
  80. Nape eh Episode 23 Part 3, tak blh dibuka...? Ade masalah ke...? Betul2 nak tgk crite nii..

    BalasPadam
  81. knapa episode 22 part 2.. apisode 19 part 4..x boleyh download?

    BalasPadam
  82. bro jgn delete sume post nih

    BalasPadam
  83. um there is a little messed up at episode 13 part 2 til all the way

    BalasPadam
  84. saya ambil yea ? thank you :*

    BalasPadam
  85. yunk thnkx k... nak tanye cite ku milikmu x de ke

    BalasPadam
  86. salam, terima kasih sebab share dengan kami. TAPI episod 19 part 4 & episod 22 part 2 tak boleh download, yang lain semuanya ok. boleh tolong repair or bg thu kalau ada mana2 link. a.s.a.p ty:)

    BalasPadam
  87. HEY! Ada link yang tk boley diguna lagi. Episode 13,19,20.

    BalasPadam
  88. Υou continue too go to work with your doctοr to gеt
    thеm in the soup pot lеаving a little the flu bit feveг
    and loѕs of ргoductivіtу. After
    being exposеd tо vaѕt amounts of data the flu and
    infοrmationabout thе food іntake for a few sick days.


    Alsso visit my blоg ... dai dich cum

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..