Followers Aku Yang Ke-100

4/27/2010 08:20:00 PTG 3 Comments

Aku takda apa nak cerita dekat sini cuma nak bangga sikit sebab aku sekarang dah ada followers yang "ke-101" setakat aku buat entri ni.

Sapa pulak followers pertama aku, hahaha kalau korang nak tahu followers pertama aku adalah isteri tersayang aku. korang boleh jalan2 dalam blog syg aku dekat sini http://malarang-kak.blogspot.com

Dekat bawah ni aku print screen senarai 101 followers aku, mana tahu salah sorang yang baca entri aku ni adalah salah satu dari followers aku.

isteri aku menjadi followers pertama aku.

follower ke -2 hinggan ke-21

follower ke-22 hingga ke-41

followers ke-42 hingga ke-61

followers ke-62 hingga ke-81

followers ke-82 hingga ke-101


kalau korang nak tahu sapa dia followers aku yang ke-100 ni dia orangnya, terjah dalam blog beliau http://fahmiseven.blogspot.com/

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. hehehe..tenkiu2..terharu pulak dilinkkan blog aku..apa2pun all the best dan teruskan menulis blog!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..