Follower Terbanyak Yang Pernah Aku Jumpa (7320)

4/25/2010 10:56:00 PG , , , 11 Comments

Pagi ni aku bosan-bosan dekat opis, saja jalan-jalan g blog-blog yang menarik dalam gengblogger, tiba2 aku tertekan satu blog tu cerita pasal "Redmummy, Hanis Zalikha dan Mylook "aku pon terus klik n masuk tengok apa yang marik dalam tu.

Entah macam mana aku terscrool kebawah n ni yang aku tengok. tengok dekat bawah ni:-



Mak ai ramai gila follower dia ni, korang kenal tak sapa dia ni? syg aku kata Model, kalau model patutlah follower setakat 25/4/10 ni je dah 7320, gila kentang ah.


Kalau follower je seramai ni tentu yang datang ke blog dia pon mencanak2kan. ok cita panjang orang tak suka, kau orang tengok sendiri ye link aku bagi dekat bawah ni. Tengok sendiri dalam ni Hanis Zalikha......



Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. jom tambahkan follower kite lak

    follow me back k..hehe =)

    BalasPadam
  2. being celebrities can easily get followers =)

    BalasPadam
  3. peerghh..ramai gilos..huhuhu

    BalasPadam
  4. tulah pasal aku buat enri pasal minah ni..nak banyak follower jadi model gak..hahaha

    BalasPadam
  5. ha'ah...best kan die. dh jd goldchild nuffnang lg tu..err, ade ke goldchild dlm bi?...ehehe

    tp bagus, org ckp die tak sombong...layan je komen2 smue...good!

    BalasPadam
  6. memang gila ubi kentang la si hanis ni..haha.. nsib bek aku pernah bertweet ngn dye kt twitter..huhu

    BalasPadam
  7. dah namanya model, tak hairanlah semua org nak follow :D

    BalasPadam
  8. dia mmg femes.ada masuk majalah gak psl hanis ni :)

    BalasPadam
  9. ala..hanis zalikha.. dapat award blogger paling popular dlm sotkabar BH..

    hebat ar dia!!

    singgah ke blog sy..ade doa merawat pening kepala..thx

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..