Emmm...Sedapnya

4/11/2010 07:39:00 PG 1 Comments

Selamat pagi semua, emm tengok lauk dekat bawah ni je lapar aku pagi2 ni. semalam makan tengahari aku dekat umah mak mertua aku memang yang terbaik.

korang tengok je foto lauk yang aku post dekat bawah tu..mengiurkan, mana taknya dengan udang masak sambal, sotong goreng kunyit, ayam goreng kunyit, ikan kering, sup sayur campur, & sup ikan apa entah..hehehe.

kalau kira2 lebih 6 lauk aku makan semalam. lepas makan je aku dah mcm ular kekenyangan apa lgi dah kenyang tidorlah pulak.




Hidangan tengahari 6 lauk



huhu..sedapnya kerang sambal..

ingat dah habis makan tengahari, sebelah petang tengah2 aku tido, syg aku kejut, "abg2 bangun makan cucur, ibu masak cucur jagung". aku apa lagi dengar cucur je terus lompat bangun. hahaha.


nak dikirakan setiap kali aku balik kg mertua aku. mesti makan best2..apa pon tq ibu, adik yang tolong masakkan abg dengan kak long. senang cerita semua masakan ibu mertua ku memang class..


aku tak boleh nak cerita makan panjang2 sebab aku dah lapar..huhu..ok aku nak g sarapan dulu..cau ci cau...daaaaaaaaa.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. sedapnya makanan..tetiba lapor plak.huu
    ni memang mak mertua masak special utk anak menantunya ni..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..