Bercuti Panjang, Balik Kg Sayangku

4/09/2010 08:11:00 PTG 0 Comments

Jam 12.00 tghari siang tadi aku gerak balik ke kampung sayang aku dekat penang, lebih kurang 5.30 ptg aku sampai.

Sepanjang perjalanan boleh dikatakan kali ni aku baik sikit sebab kurang mengantuk sangat dibandingkan sebelum2 ni.

kali aku bawa balik sekali sepupu syg aku dengan adik ipar aku yang semuanya study dekat area2 KL je. so terlanjur nak balik aku tumpangkan sekali ikut keta kita orang.

2 kali jugalah aku berenti rehat, sekali berenti rehat dekat RnR Tapah, kedua aku singgah RnR Bukit Gantang.

cuma yang mencabar time aku drive tadi hujan selebat2nya sampai ada xcident dekat kawasan selepas ipoh menuju ke KL.

aku sebenarnya dah cuti seminggu sampai ari ni. tapi aku sambung lagi 3 hari minggu depan sampai rabu sebab ari rabu aku nak g hospital baca syg aku check pembedahan apendik ari isnin ari tu.

so aku bercuti lebih kurang 5 arilah dekat umah mak mertua aku ni. program pon tak tahu lagi nak wat apa.

aku suka balik sini sebab aku boleh masuk kebun keluarkan peluh. maklum jelah orang kampungkan. dah duduk bandar ni pon teringat kebun lagi. hahahaha.

aku pon letih sebab baru sampai ni, so ada story best nanti aku post k. cau dulu...

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..