BEN ASHAARI KELUARKAN SYARAT UNTUK TERJAH BLOG ANDA

4/25/2010 08:35:00 PG , 1 Comments


Baru je malam tadi aku buat entri pasal BEN ni yang mana aku cerita syarat-syarat yang aku baca dalam blog dia, sapa yang nak di terjah oleh BEN.

Pagi ni masuk opis je (Aku kena OT da...) aku tengok BEN ada update satu entri pasal syarat-syarat terjah blog, so aku masuklah baca n mak ai punya panjang lebar dia membebel.


Bagus betul dia cerita semua syarat-syaratnya. Bukan susah pon mudah je..so lepas ni takyahlah korang asik nak tanya apa syarat2 nak d terjah oleh BEN.

Aku tak payahlah nak copy paste pasal apa yang dia tulis dalam tu, aku suka kalau kau terjah terus dalam ni. TERJAH BLOG .......

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..