7 Bufered Earning Serentak Menghiasi Blog Aku

4/18/2010 05:49:00 PTG , , 5 Comments

Pertama aku nak ucapkan tq banyak2 kepada pihak nuffnang dan juga pengiklan2 yang memberi kepercayaan kepada blog buruk aku untuk meletakkan iklan2 mereka.

Pada awalnya aku sangkakan selama ni ada 3 je campaign yang tengah berlegar2 dalam blog aku, tapi bila aku buka akaun nuffnang dan aku tengok blog aku myvitrd tu, alangkah terperanjatnya aku sebab bukan 3 campaign yang tengah run tapi 7 campaign.

Antara iklan2 tu adalah "snickers", "body shop","digi YP"," Hp"," Nokia", "digi prepaid".
"Body shop campaign paling lama dalam blog aku dah lebih sebulan"


hp yang baru menyerikan blog aku


7 campaign tengah generate duit untuk aku..tq nuffnang


Yahooooo..best betul kalau tiap2 bulan macam ni.. aku tunjuk ni bukan nak bongkak atau riak ye. harap takda yang salah faham. aku cuma nak kasi semangat kepada blogger2 baru yang baru nak ceburkan diri dalam dunia blog sambil tambah pendapatan.

yang penting tanamkan semangat dalam hati, berblog secara ikhlas n bukan nak menjatuhkan mana2 pihak.

Income sampingan letak no.2, ada rezeki tuhan nak bagi adalah income.. insyaallah. yang penting Usaha n bayakkan sabar.

Contohi redmummy yang dah lebih 5 taun berblog akhirnya berjaya mendapatkan income sehingga lebih RM10K.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. wah... berjaya ni.. tahniah :)

    BalasPadam
  2. tq2...rezeki isteri ni..hehehe

    BalasPadam
  3. bravo² my mentor....semakin berkobar² aku skrg ni....

    BalasPadam
  4. zaazz...nk tanya ckit ne..nuffnang mmg akn update ari2 ke earnings kite tu?? ke die set mase contohnyer mcm sebuln sekali ke die update??

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..