YAHOOOOOOOOOOOOOO.. DAPAT Buffered Earnings Dari Nuffnang

Bak kata pepatah menanti buah jatuh keriba, tulah yang membuatkan hatiku tergerak nak buka akaun nuffnang aku pagi ni. Bila aku buka je pada bahagian earning aku tengok income aku meningkat n ada 1 benda yang buatkan aku gembira sgt aku dapat lagi buffered earning. Semua blogger2 yang register dengan nuffnang menantikan habuan ni. Betul tak?





First aku nak ucapkan Terima kasih dekat Syarikat Nuffnang & Juga CELCOM, Sebab bagi peluang publishkan iklan celcom dalam salah satu blog aku, blog mencari kerja "cari kerja di sini".




kira ni kali ketiga aku dapat Buffered earning ni, fist masa bulan Jan, kedua Feb n ketiga ni bulan nilah. kira setiap bulan aku ada dapat 1 buffered earning ni.. tq banyak kepada syarikat yang bagi kepercayaan dekat aku untuk meletakkan iklan dia dalam blog yang tak seberapa aku ni.



cerita sikit pasal blog aku yg dapat buffered erning ni, blog ni aku wujudkan untuk bantu pengangur diluar sana mencari kerja. yang mana kalau ada peluang2 pekerjaan aku akan update setiap hari dalam blog aku ni. n paling tinggi aku pernah dapat pengunjung sehari lebih dari 500 orang. formula yang aku guna untuk tingkatkan trafik update blog setiap hari n jgn lupa ping dalam Gengblogger atau initt nuffnang . lepas tu kekalkan pengunjung 1000 seminggu.. mudah je tu yang aku guna untuk dapatkan Buffered earning ni..



bagi otai2 blogger di luar sana korang mesti dapt beribu2 pengunjung sehari, n buffered earning korang mesti lebih dari satu sebulan korang dapat.



apa pon ni yang membuatkan aku lebih semangat untuk memperbaiki dari semasa penulisan bog aku.



komen2 dari korang aku perlukan untuk meningkatkan penulisan n pendapatan sampingan aku.



Blog yang dapat Buffered Earning --- > kerja d sini <---- SEKARANG ADA PERSOALAN BERMAIN2 DALAM FIKIRAN AKU.. KENAPA IKLAN TU TAKDA DALAM BLOG AKU, SEDANGKAN DALAM AKAUN NUFFNANG ADA 1 BUFFERED EARNING.. TOLONG JELASKAN KEPADA YANG ADA PENGALAMAN.. korang tengok dalam ni.. memang iklan takda.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. wah.. bestnya dia.. haha..

    BalasPadam
  2. ada masalah bro.. dalam blog aku yang aku kata iklan nuffnang tak ada pon ..aku kena kencing dgn nuffnang ke apa ni?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..