NETBOOK HP MINI 210 - PROMOSI CELCOM RM888

3/17/2010 03:49:00 PTG , , , , 3 Comments



Tentu korang semua dah biasa dengan iklan dekat atas ni, sebab iklan nilah juga aku baru je balik dari celcom center KL , nak tahu pasal apa sbb aku g ambil pakej dekat bawah nilah.




Sebelum ni celcom buat promosi Daftar mana2 pakej celcom broadband RM68 @ RM98 kita boleh beli Netbook HP Mini dengan hanga Hanya RM888 dengan pakej broadband setahun contract.

Tapi sekarang dia orang offer dengan tanpa contrak, kalau korang nak batalkan pakej broadband yang kau langgan tu pon boleh bila2 masa je. tu yang mamat celcom tu inform aku lah. tapi korang kena pulang sekali modem dia, kalau guna kurang setahun. lebih setahun korang boleh ambil terus buat pekasam..hahaha...

sebelum aku ambil pakej ni aku dah g servey dah dekat lowyat kedai2 komputer harga netbook ni. kebanyakkan harga sekitar RM 1359 -RM 1399, so aku beli dekat celcom ni aku dapat dengan harga RM888 + RM100 (register broadband-pakej RM68) Total aku kena bayar RM988 (Dapat Netbook + Broadband Modem) Untung ke rugi ?


ni dia Broadband Modem Pakej Basic -RM68


Netbook HP Mini 210 - Skrin 10" dengan Windows XP Home

BERBALOI2 Dengan Celcom.. Jom Serang Celcom .... Promosi Sehingga 31/3/210 Sahaja...


Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. aiya.... miss promotion ni kerana sudah subscribe maxis punye!

    BalasPadam
  2. yeke..mana mahal maxis ke yang ni?

    BalasPadam
  3. huhuhu....ok x HP mini 2...?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..