MANA BAGUS, Broadband Celcom @ Digi @ Maxis ?

3/18/2010 08:18:00 PG , , , 6 Comments

Aku baru je semalam ambil pakej Celcom Broadband RM68 Sebulan dengan Speed 384kbps. bila sampai umah aku test macam tak puas hati sikit sebab slow. maklum jelah kan dekat opis selalu guna Streamyx 2.0Mbps memanglah bezakan.


Bagi Korang mana yang bagus antara 3 ni. tentu korang ada yang da pernah guna, samada CELCOM ke @ Digi ke @ Maxis ke...











Tolong bantu aku bagi solution yang terbaik. n harga sewa bulanan mana yang korang rasa sesuai.. Komen Sikit?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. streamix je laju, y lain smua sama je xlaju sgt..broadband maxis,digi celcom ni ikut tempat tu,line ok atau x..

    BalasPadam
  2. Mana-mana satu pun tak bagus.

    But you can check this site out....

    http://www.malaysianwireless.com/

    BalasPadam
  3. tq share this information Jong..

    BalasPadam
  4. aku gune digi prepaid..kire superb gak la compare to my older celcom postpaid..hehe ;)

    BalasPadam
  5. digi murah.. maxis mahal, celcom murah sikit drp celcom tapi line ok maxis. sebab bayar lebih kot.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..