Mai Terjah ZOO NEGARA

3/16/2010 10:25:00 PG , 3 Comments

Korang tentu tahukan apa ada dalam zoo negara.. apa lagi kawan2 koranglah yang ada dalam tu.. 6/3/2010 aku g sana jalan2 bawa anak saudara aku, adik aku, adik2 ipar & wife aku.. kira ni kali ke2lah aku g zoo sepanjang hidup aku.


sebelum ni aku pernah g zoo, masa zaman sekolah dulu ikut rombongan budak2 sekolah. umur dah nak separuh abad baru g lagi. satu benda yang aku kurang puas hati masa g zoo ni bayaran masuk mahal gila.. sorang kena bayar masuk je RM20 belum parking punya RM4.20. aku kena bayar RM100 untuk lima orang.. anak saudara aku 2 orang free sebab bawah 8 tahun.. atas lapan tahun je confirm kena bayar.



so kalau korang nak g sana korang sediakan memanglah duit banyak2 ye..hahaha.. bila korang dah bayar tiket RM20 pulak, nak naik bus dia dkt dalam kena bayar lagi..huhu..bukan setakat tu..nak kasi binatang makan pon kena bayar juga makan dia..apalah zoo ni..patutnya kasi free jelah sebab kita dah tolong kasi makan.


Tengok apa cik abag oi!!



berendam 24 jam... ni namanya badak air..


kesiannya.. berat ye??


tahun depan aku buat korban semua ni...hehhe


anak saudara aku ni..tengok aku ke tengok camera ni..


panas ye.. ni abg kasi payung..ciannya dia..



ni posing dekat taman lebah.. macam2 lebah ada dekat sini..



yang ni lah tujuan sebenar anak saudara aku nak tengok.. nak tengok lembu je?..


jangan masuk dalam kandang tu ye syg..hehehe


orang panas pakai payung.. ni diseret payung tu kenapa? sejuk ye..


amacam ada mcm ayah & ibu tak


singgah rehat jab..budak2 dah penat..


beruang ganas ni...berdiri 2 kaki je macm orang..

beruang tengah buat pertunjukan jalan 2 kaki je

tak dapat tengok bapa kangroo anak dia pon jadilah..


makan kenyang...ye..bulan depan boleh buat qorban

adik aku dah penat ..mencangkung dah

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. nasib baik tgk tarikh.. he he..
    patut xde gambar harraz.. he he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni zaman baru-baru kawin.. anak tak jadi lagi baw anak saudara je bro.. hehehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..