Latest model of laptop !!!

3/22/2010 10:14:00 PG , , , 8 Comments

apa model ni ye... Cuba teka?..



korang tengok model mana ni ?


kecil tapi mantap



dah jadi wallet pulak..




sapa nak hadiahkan aku hari jadi aku ni..



Siap leh tulis atas lagi


ada berani beli?



Sekecil Kocek Seluar jin korang...

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. wow.. bes nyer klw ader sbijik.. bley bwk kemane2 saje.. tp aku lg suke laptop, biarpon bsr dan berat. sbb, ley men game, tgk muvie dan mcm2 lg.. depends pd type of user la.. hehe..

    BalasPadam
  2. kecik gile.. macam wallet pulak dah..haha..


    http://belogbagus.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. tulah pasal memang kecik gila..tunggu wife aku hadiahkan ni..hehehe

    BalasPadam
  4. tak sesuai utk aku ni... tp kalo bagi free aku nak.... hahaha

    BalasPadam
  5. apa nak free..boyolah...hehhee

    BalasPadam
  6. Kalau lupa keluarkan sebelum masuk mesin memang naya laaa....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..