APA AKU BUAT BILA GENGBLOGGER TIDO...

3/25/2010 10:08:00 PG , 3 Comments

Dah 2 hari aku nak masuk gengblogger tapi hasilnya amat mengecewakan. aku pon tak boleh tunggu lagi sbb sebelum ni trafik aku banyak juga bergantung pada ping melalui gengblogger ni. bila dah down macam ni aku kena cari altenatif baru.

cari punya cari, search punya search aku terjumpa satu site untuk ping blog kita melalui jiran kita di singapore.

korang masuk n register dalam ping.sg ni . sekurang2nya korang leh naikkan trafik korang sementara gengblogger tengah tido nyenyak ni. aku pon tak tahu bila dia akan bangun.


kalau korang tak suka .. suka hati koranglah tunggulah gengblogger bangun k.


aku tak nak bebel lama2 sebab aku tahu semua ahli2 gengblogger tengah panas ponggong tunggu gengblogger bangun. yang penting bila dah bangun korang inform2 n hai2 aku .


cau..ci cau..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. betul... bosan sungguh hidup tanpa genblogger.. =(

    BalasPadam
  2. ada byk lg... yg serupa cam gengblogger.. tp gengblogger pling best

    1)http://www.ozbloggers.com/
    2)http://www.imcurtain.com/
    3)http://ping.sg/
    4)http://jombuzz.com/
    5)http://www.petalingstreet.org/

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..