AKHIRNYA PERABUT AKU SAMPAI

3/04/2010 08:56:00 PG , , 4 Comments

Hampir 3 bulan aku dgn wife aku tinggal tanpa perabut rumah dkt umah kami..kesian aku tengok wife aku setiap kali datang sini asik tido dekat bawah hanya guna tilam nipis je.


Almaklum je lahkan baru mulakan hidup semua kelengkapan umah takda lagi. alhamdullilah atas dorongan syg aku ni aku berjaya juga belikan & sediakan kemudahan asas dalam umah sewa kami ni.


Dah hampir 3 minggu kami order barang2 umah akhirnya 3 ari lepas isnin 1/3/10 kebetulan aku cuti ngan wife aku MC perabut baru yang kami order dah sampai. syg aku tersenyum je tengok satu2 perabut dalam umah kami dipenuhkan walaupun bukan yang mahal2 sekadar yang termampu je kami beli.

ruang master bad room sebelum ada perabot

ruang tamu yang masih kosong


ruang tamu hanya ada peti ais je..

Perabut dah sampai..longgok dekat kaki lima umah

almari baru baru sampai



sofa murah je..sekadar yang mampu



bar cord..macam meja makanlah...cuma ada 2 kerusi je unutk aku dgn syg aku..hahaha


tilam & katil serta model sekali..kesian selama ni tidor atas lantai je..sejak ada katil asik bangun lewat je..syok tido dekat tilam hempuk..hehehe



nilah dia almari baru aku dgn syg aku...dekorasi putih..


haa.. yang ni orang umah aku dah siap susun ni..lepak2 tengok tv best bro..

ni ruang dapur..dgn kabinet dapur baru juga..hehehe..syg aku yang pilih ni..cantik..
aku rasa cukuplah untuk buat sementara waktu barang2 umah aku ni..ada rezeki lepas pindah umah baru nanti baru aku dgn syg aku beli baru lagi..
tak sabar nak balik umah ni..nak balik tido ....ok lah cita sikit2 je..lebih2 next post ye..cau ci cau....daaaaa....

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. mcm ni la yg dilalui oleh org2 yg baru kawin, nikmat dpt tengok muka bini happy... rasa puas hati dpt menyediakan keperluan utk org yg kita sayang... perabut2 dlm gambar tu pun konpom beribu yg habis ni...

    BalasPadam
  2. salam...zai masa baru kawin perabut pun tak ade..yang ade set bilik tiduq...beli skit2...last2 sekarang klu nak beli perabot kena fikir dua tiga kali nak letak kat mane sebab umah dah penuh..hihihi...

    BalasPadam
  3. sikit2 lama2 jadi bukit..tahniah sbb berjaya menghepikan isteri bro!:-)

    BalasPadam
  4. tq2 atas support u all..bila isteri happy kt sebagai suami mesti happy juga..kalau isteri sedih ..kita mesti sedih juga.. so kepada suami2.. pastikan isteri anda sentiasa happy setiap ari ye..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..