Lucky Draw Bowling

2/09/2010 12:59:00 PG , , 0 Comments

kalau orang nak tahu sepanjang aku joint kelab bowling tempat keje aku, aku tak penah pon dapat cabutan bertuah ni, tapi untuk pembuka tirai 2010 ni aku bertuah dapat lucky draw. 

kalau korang nak tahu nilah tuah sbb aku bawa syg aku sekali. 2 tuah aku dpt ari tu satu dpt lucky draw satu lagi aku punya score yg paling tinggi untuk jatuhan pin sebanyak 214 jatuhan pin.. wauuu.. hahaha

mula2 dulu main aku seronok2 je sbb nak campur masyarakat n rakan2 opis. lama2 aku rasa seronok pulak dpt kongsi2 ilmu dgn otai2 lama.

misi tahun ni nak beli set bola sendiri.. lepas ni harap2 game mendatang dapat lagi lucky draw. Yang penting main2 juga isteri tersayang jgn lupa ahh?

Kaulah pencetus semangat & inspirasiku wahai isteri tersyg abg.. Muuaah.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..