KOJE.. KOJE.. KOJE..

2/26/2010 09:39:00 PG 0 Comments

selagi tak tutup mata..keje2..huhu..tapi tulah lumrah hidup ni..nak makan kena koje.. mana ada orang nak kasi kita duit percumakan.. orang yang g minta sedekah dekat kedai2 makan pon kekadang ada orang bagi, kekadang takda..nasiblahkan.

orang lain rehat dekat umah dengan ank bini. kita orang kena koje dkt opis..berkhidmat untuk syarikatlah ni..

macam biasalahkan kalau aku kena keje time weekend aku mestilah bawa sekali jantung hati syg aku..

sekurang2nya ada juga aku teman dkt opis ni untuk sembang2..kalau tak boring memanjang je.. best beb ada yg tersyg dekat sebelah ni..

oklah sahabat2 salam Maulidul Rasul..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..