Shopping D MidVelly

1/30/2010 06:56:00 PTG 2 Comments

Best sgt aku rasa minggu ni sbb wife aku mai sini, minggu lepas aku mai umah mak mertua aku minggu ni giliran dia dtg sini pulak.

wife aku dtg dengan adik ipar aku, kebetulan adik ipar aku ada urusan dkt kl ni dia g samalah walaupun pada awalnya tidak dirancang nak g sama2.

Pagi ni je lepas bagun pagi lepas sarapan, aku siapkan urusan adik ipar aku dulu n then aku siapkan urusan aku pulak.

buat pertama kalinya aku g shopping beli barang2 dapur dengan orang umah aku..boleh tahanlah juga sebab penuh 1 troli aku beli..hahaha..

aku tengok wife aku seronok n happy sangat..siapa oi tak suka shopingkan..

aku dgn wife sbnrnya rancang nak masak dkt umah lepas abis shopping, tapi tak jadi sbb aku kena panggil keje standby sbb takde orang keja minggu ni.huhuhu

apa lagi aku bawalah sekali orang umah g opis teman aku..rancangnya tak sabar nak balik umah ni nak penuhkan peti ais baru ni.hehehe

apa pon tunggu jelah apa esok yg kami akan masak..jeng..jeng.. tungguuuuu

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. midvalley hari ini tak sesak ke?

    BalasPadam
  2. baru semalam pegi MV, bukan kerana shopping, tetapi kerana piala dunia..haha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..