Friendster berwajah baru..ye ke?

Punya lama aku tak masuk dalam friendster aku ni..sampaikan dah berubah wajah baru aku tak tahu..maklum je lah masing2 sebuk asik leka update blog je..sampaikan rakan di friendster di lupakan..opsss..bukan lupa ye..ingat ...sbb dlm friendster nilah aku banyak sejarah hidup aku dgn tunang aku.. korang ni suka sgt tanya bila aku kata ada rahsialah, sejarahlah boleh tak kasi aku releks2 tanpa di bagi soalan..hahaha..biar aku dgn tunang aku je yg tahu apa sejarah kami dalam ni..

lepas tunang aku kata friendster dah berubah wajah, aku terus je buka, mula2 aku termangu2 memang lain dari yang lain kata orang tu menariklah sikit seingat aku dah kali ke3 dia berubah wajah sejak aku joint tahun berapa entah..tapi bukan tahun gajah ye..hahaha..

Best gak tengok friendster ni, perkara pertama aku buat aku tengok orang umah akulah..itu yang first sbb dalam hidup aku dia yang first dalam segalanya..dulu dia rajin upload gambar2 dalam tu.. sekarang ni dah jarang2 mungkin dia sebuk kot..sebuk ye cyg..mungkin dah berlonggok2 gambar yg dia dah prepair unutk masukkan tu ..tak sempat je tu..takpe biasanya kalau dia ada update dalam ni mesti dia inform aku dulu..takkan pulak nak inform dekat kau orang pulak kan..jgn jelous ahhhh.. ada benda lagi aku buat dalam tu sempat aku register blog baru dalam friendster tu..hahaha..gila kentang lah aku ni larat ke nak manage dah berpuluh2 blog aku buat ni..hahhaa. tengoklah nanti mana yg aku larat aku update lah kan ..lagi pon tunang aku pon leh access blog aku so kalau aku tak sempat dia lah yang banyak tolong aku..abg dia ni malas sikit..maafkan abg ye syg..tq sbb selalu tolong abg..syg sgt dgn syg aku ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. maybe...because i long2 time not access this portal..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..